Referenties

<>

Alles is top verlopen: je inzet,kennis en betrokkenheid waren voor ons een enorme steun.Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen voor de immense inzet!Jou vriendelijke lach plamt iedereen in.Zo blij dat ik jou als makelaar heb gekozen.

Hartelijk dank!

 

      Yolande

Zeer goede service en kwaliteit!

 

      De Heer Dimitri Maesschalck

Alles is zeer vlot verlopen, ik wil Annick danken voor de hulp en de vlotte samenwerking en verkoop van het huis. Ik ben zeer tevreden! 

 

      Mevr Christel Cooman

"Zeer fijne samenwerking en zeer professionele aanpak vol overgave."

 

      Fam Van Roy

"Immo Nuance is een klein kantoor, waar tegelijkertijd maar enkele panden aangeboden worden. Hierdoor heeft Annick ruimschoots de tijd voor een persoonlijke aanpak, om snel te antwoorden en alles goed op te volgen. De communicatie verliep heel goed. En de gevraagde commissie was heel redelijk. Kortom: wij zijn heel tevreden van onze keuze voor Immo Nuance en de samenwerking met Annick."

 

      Fam Rottiers     

Prima service.Steeds bereikbaar voor vragen ivm verkoop. Opvolging van alle nodige documenten wordt door dit kantoor gedaan. Top om mee te werke! Geen addertjes onder het gras, Aanrader

Christel Caudron

Bedankt om ons huis op professionele manier te verkopen! Kennis en behandeling van alle documenten vóór en na verkoop, naar vertrouwen toe een aanrader voor de mensen!

Kelly Van De Vreken

Vlotte communicatie en professioneel afgehandeld!

Arno Zaman

Een volledige ontzorging, echt alles werd voor mij geregeld. Annick begeleidde ons van het begin tot het einde met grondige dossierkennis. Ze heeft dan ook mijn vertrouwen gewonnen voor toekomstige dossiers.
Familie Lambrecht
Een zéér professionele aanpak, alles werd snel en correct afgehandeld door Annick. Het huis was binnen de week verkocht. Klasse! 
Familie Schollaert

Gratis schatting & intake gesprek