Ons aanbod

<>
Huis
Verkocht

Multifunctionele woning in centrum Hamme

Tweebruggenplein 6, 9220 Hamme

Omschrijving

Deze woning heeft vele troeven! Ben je op zoek naar een pand voor je vrij beroep, een satelliet kantoor, een handelszaak, een woning voor huisvesting personeel, investeringspand of een combinatie werk/wonen dan heb je hier de geschikte woning in hartje Hamme.

Dit statig pand werd gebouwd in 1968 met luxueuze en kwaliteitsvolle materialen en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 380m².

Op het gelijkvloers kom je via de inkomhal in de voormalige praktijkruimte met 2 kabinetten, wachtzaal en bureau. De lift brengt je op het eerste verdiep waar het woongedeelte een zee van ruimte biedt: keuken, bijkeuken, veranda en lichtrijke living met parket. De bar en open haard maken het geheel compleet.

Op het 2de verdiep vind je de 4 grote slaapkamers met ingemaakte kasten, bergruimtes en 2 badkamers. Het volledige huis is voorzien van centrale verwarming en rolluiken. Er is ook een ruime droge kelder aanwezig.

Naast de immense ruimte binnen heb je ook een ommuurde tuin met buitentrap. Alles is op wandelafstand: winkels, scholen, openbaar vervoer, etc.
Parkeergelegenheid in overvloed, naast de inpandige garage met automatische poort, zijn er tegenover de woning tal van gratis parkeerplaatsen. Mits een aantal renovaties ( oa lift en mazoutketel) is deze woning instapklaar.

Wil je deze woning graag ontdekken , maak een afspraak met Annick via info@immonuance.com of op het nummer 0484/10.48.18

Foto's

Details

Algemene info

Prijs€354000
BeschikbaarheidBij Akte
Bouwjaar1968
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Garages1
Grondoppervlakte347m²
Bewoonbare oppervlakte[:swvar:text:229:]

Energie

EPC459 Kwh
EPC unieke code 0002372508
Type ramenHout/Aluminium
Dubbel glasJa
ElektriciteitskeuringNee
VerwarmingMazout
Type verwarmingCV op mazout

Geografische ligging

Buurtcentrum
Winkels nabijJa
School nabijJa
Openbaar vervoer nabijJa

Stedenbouwkundige info

Bestemmingwoongebied
BouwvergunningJa
DagvaardingNee
Verkavelingsvergunning
VoorkooprechtNee
O-peil

Bereikbaarheid

Gratis schatting & intake gesprek